Voor heel veel werkzaamheden geldt dat uw werknemer voorlichting en instructie gehad moet hebben. Span-KMV maakt het u makkelijk. Print de kant en klare toolboxen uit en deel ze uit aan uw werknemers. Bespreek wat erin staat en het mes snijdt aan twee kanten. U weet hoe uw werknemers over dit onderwerp denken en wat er beter kan. De werknemers hebben voorlichting gehad en kunnen het ook nog eens nalezen. Als u uw werknemers laat tekenen voor de voorlichting heeft u ook nog eens het bewijs dat u voorlichting heeft gegeven. Mist u een onderwerp? Laat het ons weten!

De toolboxmeeting (VCA)

Volgens de VCA-richtlijn (vanaf 2 sterren) bent u als werkgever verplicht om minimaal 10 keer per jaar een VGM-bijeenkomst, oftewel een toolboxmeeting te organiseren voor uw medewerkers.

Graag helpen wij u met onze jarenlange ervaring, om dit op een professionele en deskundige manier te realiseren. Wij zorgen er immers voor dat wij u al het voorbereidende werk uit handen nemen en dat bespaart u veel tijd en geld! Dit blijkt ook uit de vele positieve reacties die wij regelmatig van onze klanten ontvangen.

Met onze actuele en voor uw organisatie op maat geschreven toolboxmeetings, kunt u uw medewerkers in een korte tijd voorzien van praktische VGM-informatie. Van diverse toolboxmeetings zijn ook 'powerpoint'-presentaties aanwezig, die u als hulpmiddel kunt gebruiken tijdens de presentatie. Met de bijbehorende vragenlijsten kunt u na afloop toetsen of ze voldoende hebben geleerd van het behandelde onderwerp.

De diverse toolboxmeetings, met relevante illustraties, foto's, tekeningen, etc. in kleur, kunt u op een zeer voordelige en snelle manier verkrijgen via het bestelformulier toolboxmeeting.

Onderwerpen toolboxmeeting

Wij zorgen dat de onderwerpen altijd actueel en deskundig zijn uitgewerkt. Door het leveren van maatwerk i.p.v. een "standaard cd-rom met toolboxmeetings", ontvangt u de toolboxmeeting altijd afgestemd op uw eigen organisatie.

Door het ruime aanbod van toolboxmeetings, zijn er altijd voldoende onderwerpen bij die u kunt gebruiken. De toolboxmeetings (incl. prijzen) die in ons assortiment zijn opgenomen, staan op het bestelformulier toolboxmeeting.

Mochten er onderwerpen zijn die niet in ons assortiment zijn opgenomen, maar die u graag wilt ontvangen, dan kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om dit te bespreken.